Nyråd VVS
Karpevænget 3
4760 Vordingborg
Tlf.: 55 37 56 46
CVR: 28008228
fth@nyraad.net

​Viessmann gaskedler får du hos Nyråd VVS​

Nyråd VVS er din leverandør af de miljørigtige Viessmann gaskedler, som jeg leverer og installerer hos mine kunder i Næstved, Vordingborg og Præstø. Viessmann gaskedler er nogle af de mest eftertragtede varmeløsninger på markedet på grund af deres høje kvalitet og effektive omdannelse af naturgas eller fyringsolie til varme.

Miljørigtige og effektive Viessmann gaskedler

Ved hjælp af kondenserende kedler trækker Viessmann gaskedler varmen indeholdt i røggasserne fra forbrændingen af naturgas eller fyringsolie og omdanner det til opvarmningsvarme. Via kondensationsteknikken udnytter gaskedlerne fra Viessmann således ikke blot selve varmen, der opstår ved forbrændingen, men også den varme som røggasserne tilfører, hvilket gør metoden særligt udbytterig. 

Baggrunden for den effektive varmeudvinding skal findes i gaskedlernes innovative design. Viessmann gaskedler er nemlig udstyret med Inox-radial-varmevekslere af rustfrit stål, der inden afledningen til skorstenen afkøler røggasserne med så stor en kraft, at vanddampen på målrettet vis kondenseres og den frigivne varme overføres direkte til opvarmningssystemet i hjemmet.

Med gaskedler fra Viessmann får du dermed den absolut mest effektive energiudnyttelse, hvilket både sparer dig for en masse penge og tilmed er gavnligt for miljøet. Får du installeret Viessmann gaskedler i dit hjem, bidrager du således aktivt til klima- og miljøbeskyttelse ved at vælge en varmeforsyning, der benytter omdannelse af naturgas til varme.

Bestiller du Viessmann gaskedler hos Nyråd VVS, garanterer jeg en professionel installation og vejledning i, hvordan du bruger dit nye, effektive varmesystem mest hensigtsmæssigt. Derudover er du med gaskedler fra Viessmann garanteret tysk kvalitet i topklasse – der findes simpelthen ikke et bedre alternativ på markedet.

Kontakt mig

Hvis du er interesseret i et tilbud på nye Viessmann gaskedler, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 61 71 56 46 eller sende en e-mail til fth@nyraad.net

​Firma & CVR

​Nyråd VVS

CVR: 28008228

Adresse & Postnummer

Adresse: Karpevænget 3

Postnummer: 4760 Vordingborg

Kontakt os

Mobil: 61 71 56 46